Evli erkekle beraber olan bekâr kadın

Tercih ettiğin, özellikle istediğin, planladığın bir şey değildi ama oldu. Etkilendiğin, seninle ilgilenen adam evli ve ona karşı koyamıyorsun. Sen ne kadar uzak durmak istesen de o etrafında geziyor. Arıyor, soruyor. Karşına çıkıyor. Israr ediyor. “Yok” diyorsun, “Sen evlisin, olmaz.” “Mutsuzum” diyor. “Zaten ayrılmayı düşünüyorum.”


Takılıyorsun: Zaten ayrılmak istiyor!


Soruyorsun, neden? İnsan başkasının mutsuzluğuna bakmayı sever. Yolda durup kazaya bakar gibi. “İyi ki onun yerinde ben yokum”, “Oh, benim başıma gelmedi” demek için. Neden mutsuz? Neden kurulu düzenini, hayatını bırakmak istiyor?


“Artık âşık değilim diyor.” “Karıma olan sevgim şekil değiştirdi.” “Her şey rutine döndü.” “Artık sevişmiyoruz.” “Heyecan bitti.” “Ben zaten hayatımı sorguluyordum. Böyle mi öleceğim diye.” “Çocuklar olmasaydı bu kadar da beklemezdim.”


Anlattığının meali: Sıkılmış. Hormonları başka kadın diye bağırmaya başlamış. Ölmeden şu fani dünyanın tadına varmaya karar vermiş.


Ama sen duyduklarına inanmak istiyorsun. Konuyla sen arasındaki ilgiye odaklanıyorsun. Neden sen? Soruyorsun, “Neden ben?” İşittiklerin gururunu okşuyor. “Çünkü sen çok farklısın.” “Çünkü senin yanında huzurlu hissediyorum.” “Çünkü sen çok güzelsin.”


Düşünüyorsun. Sen ayırmayacaksın ki onu karısından. Adam zaten mutsuz. Madem ayrılacaklar, o zaman beraber olmanızda ne sakınca olabilir ki?


İlişki başlıyor. Sen hâlâ tereddüt ediyorsun. En vurucu sözlerini bugüne saklamış. “Benim bir tane hayatım var. Ben muhasebemi bir kere yaptım.” Ya çocuklar? “Onlar benim çocuklarım. Onları ben yetiştirdim. Onlara anlatacağım ve beni anlayacaklar.”


Tamam o zaman. Her şey onun kafasında hazır zaten. Çok kararlı. Neden olmasın ki?


İlk günlerde her şey çok heyecan verici. Sana karşı çok da nazik. Seni tanımaya çalışıyor. Üzerine titriyor. Bütün ilgisi senin üzerinde. Sen hiç onun evli olmasını sorun etmiyorsun. Bütün günü senin yanında geçirip evine dönmesinden hiç rahatsız olmuyorsun. Akşam karısının yanından sana mesajlar yazıyor, seni düşündüğünü, seninle olmayı hayal ettiğini biliyorsun ya sana yetiyor. Onun yanında uyusa ne olur ki?


Kimsenin bir şeyden haberi yok. Sokaklarda çok dikkatlisiniz. Dört duvar arasında her şey muhteşem. İki kişilik bir dünya kurmuşsunuz. Kimse o büyüyü bozamaz.


Aradan zaman geçtikçe işler değişiyor.


Neden harika bir günün sonunda ayrı evlere gidiyorsunuz ki? Neden birlikte uyumuyorsunuz ki? Hep böyle mi devam edecek? Ne zaman bir araya geleceksiniz? Hep böyle gizlenecek misiniz? Önce kendine sonra ona soruyorsun bu soruları.


“Olacak” diyor. “Bir araya geleceğiz. Herkes bilecek birlikte olduğumuzu, rahat rahat gezeceğiz sokaklarda.” “Ne zaman?” Cevap yok. “Nasıl?” Cevap yok. “Karınla konuştun mu?” “Daha değil.” “Ne zaman konuşacaksın?” “Doğru zamanı bekliyorum.” “Doğru zaman ne zaman?” “Yakında.” “Ne kadar yakında?” Cevap yok.


Zaman geçiyor. Birkaç gün, birkaç hafta, birkaç ay... Sözüne güvenip sevmek için kendine izin verdiğin adam dilini yutmuş gibi. Seni idare ediyor.


Sanıyorsun ki işler evde hiç de yolunda değil. Uzaklaşmış bir çift var ortada. Birbirlerine mesafeliler. Çocuklar için bir arada olduklarını düşünen ve yakında ayrılacak bir kadınla bir erkek hayal ediyorsun. Ama senin yanındayken karısı telefon ediyor. “Akşama ne yapayım?” dediğini duyuyorsun. “Kıymalı bamya” dediğine inanamıyorsun. Çocuklar arıyor mesela, “Baba ya, eve gelirken donut alır mısın ya” diyorlar, sinir oluyorsun.


Sen o günlerde anlıyorsun ki karısı bir şeylerden şüpheleniyor. Çocukları da işin içine katarak evliliğine sarılıyor. Çok geçmeden aslında ayrılmayı kafasından geçirenin sevgilin olduğunu, karısının aklından boşanma filan geçmediğini kavrıyorsun. Çünkü hayatları normal devam ediyor, sevgilin de ona karşı gayet iyi davranıyor, araları bozuk filan değil. Cumartesi sabahı hep beraber kahvaltı ediyorlar. Markete gidiyorlar, eve dönüp buzdolabını dolduruyorlar. Çocuklarla sinemaya gidiliyor.


Kanatlanan ilişkiniz, bu noktadan sonra serbest düşüşe geçiyor. Kıskançlığından ölüyorsun. Onun seni idare ettiğini kabul etmek istemiyorsun. Sinir krizleri geçiriyorsun. Aranız bozuluyor. Ondan nefret etmeye başlıyorsun. Heyecanlı hikâyeniz kâbusa dönüşmeye başlıyor yavaş yavaş.


Önünde iki seçenek var. Ya gideceksin, ya biraz daha bekleyeceksin.


İkinci bölüm haftaya...

Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Neden çifte mutluluk yaşamasına sebep olun evli erkeğin, hem hemcinsünize bunu neden yaparsınız evli erkeklerle olan kadınların işlkisi bozulsun
    CEVAPLA
  • Misafir Allah düşmanımın başına vermesin o kadar kendini düşünüyorsun ki resmen o kadınla kendini btutuyorsun lanet oldun böyle sevgiye bırakamıyorsun da unutamıyorsun ama senin hayatını mahvediyorlar onların kaybedeceklerini bosey yok olan sana oluyor düşmeyin bu tuzağa kurtarın kendinizi kızlarım ben kurtuldum bugün çok acı cekicem ama sonunda değecek inşallah
    CEVAPLA
  • Misafir Bende evli bir erkekle birlikteyim işyerinde müdürüm çok istedim uzaklaşayım ama olmuyor
    CEVAPLA
  • Misafir Bende evlı bir adama aşık oldum 2 cocugu var ama benimde var. 2 cocugum da evlı bir adamdandı. Ayrıldık tekrar evlı bir Dama asık oldum gebeyım. Ama o karısını istiyor ayrılma noktasındalar hatayı iki kez yapmak daha berbat ne yapcamı bilmiyorum kendimi Bıda yaktıgımamı üzeleyım yoksa adamın halen karısını cok sevmesine mi cvb beklerim arkdaslar
    CEVAPLA
  • Misafir Pskolojim pert yikildimdun ayrıldık yapamiyorum onsuz katlanamiyorum sanki hayat durdu dönmüyor dünya nefes alamıyorum üstelik aynı işyerinde çalışıyoruz.nasil atlaticam adam gözümün önünde sürekli.lanet olsunki bana evli birine aşık oldum
    CEVAPLA
  • Misafir Bu hayat çekilmez
    CEVAPLA
  • Misafir Bende 5 yıllık evliyim 3 kez farklı kişiler tarafından aldatıldım ilkleri bildiğim kadarıyla telefon konuşması hariç birliktelik yoktu ama aldatma aldatmadır 1.de hamileydim ilk kez böyle bir şeyle karşılaşmıştım 2.de bebeğim 6 aylık tı ayrılacaktım ama geri döndüm birde kadın evli olduğunu duyunca kıçına tekmeyi basmıştı 3.de en acısı 4 gün oldu öğreneli cinsel lik var aşk var sevgi var 1 seneyi geçik ilişki yıkıldım ciğerim yanıyor evi terkettim ama gecesinde yine geldi aldı beni ben sinir krizleri geçirdim psikolojim çok bozuk ben eşimden gün içerisinde 1 msj alan 1 arama alan kadın...
    CEVAPLA
  • Misafir Ben bekar bir bayanım sevdıgım adam evli iki cocuklu boşanmak fln, aklının ucunda degil karısı duyar doye aklı cıkıyor bna yardım edin onu sevmek fln istemıyorum ama ömrüm yettikce senonşe olcm aşkım diyor bnı kuşlanmasına engel atmalıyım aklımdan onu ????????????
    CEVAPLA
  • Misafir Bir erkek olarak anlatıyorum yaşadım kahrolası durumu. Netice mi eşim beni geri kazandı sevgilim benim gibi adi bir adamı kaybettiği için kazandı çocuklarım kazandı ama ben kafa olarak herşeyimi kaybettim. Sakın denemeyin hele sevgilinize aşık olursanız sictnz
    CEVAPLA
  • Misafir Bende evli bir adamla birlikteyim ama kahrolasi cok sinir oluyorum hep oyalaniyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Berbat bir durum
    CEVAPLA
  • Misafir Malesef bende birine aşık oldum, ve en kötü durumda yakında Eşimle çocuğumuz olacak. O sevgili adayım çocuğum olacağını duyduktan sonra beni istemez sanırım. Ama ben evliliğimi bitirmeye bile razıyım. Demekki eşimden soğudum. Aylardır bu sorunların dibindeyim.
    CEVAPLA
  • Misafir Ben
    CEVAPLA
  • Misafir Ulan dersin o kadar bekar erkek bana kendimi bu kadar güzel hissettirmedi.ilk.zamanlar sen bile kendine aşık olursun bende ne cazibe varmış diye????ilk zamanlar hosgorursün.Evdeki kadın sorunluya sen kurtariyosun prensini.evdeki kadın cazgırya sorun cikmasin prensimin üstüne gitmesin diye rahatsızetme
    CEVAPLA
  • Misafir Benim.başıma gelmez demeyin.Hayatta herkesin başına hersey gelir.Ben böyle bir birliktelik yaşadım ve 1 yıl içinde üzüntüden hasta oldum.Evlilik erkek kadın dilinden anlar.Yıllarını bi kadınla geçirmiş erkekle bekar erkeğin bi kadına yaklaşımı aynı olmaz.onlar sizi nasıl etkileyeceğini çok iyi bilir
    CEVAPLA
  • Misafir Aynen!
    CEVAPLA
  • Misafir kendi başınıza gelen bir durum mu bir gözlem mi arkadaşınız mı? ama kesin siz değilsinizdri hep öyle olur zaten.
    CEVAPLA
  • Misafir Bu olanlarda adamin bayaaa bosuna gidiyo... netice de kazanan hrr kim olursa olsun kisiliginden kaybetmis oluyo ve adam egolarini tatmin etmis oluyo. Yaomayin yani böyle seyler. Bekar erkek mi kalmadi. Evli ad am karisini seninle aldatirsa seni de baskasiyla aldatir. Aldatma bi tür hastalik yani
    CEVAPLA
  • Misafir Iste bu noktadan sonra sevgi bi kenara birakilip evdeki kadina rakip oluyosun ve bi yaris icine giriyorsun. Ondan uzaklastirmak icin bin türlü maymunluk yapıp kendinden ödün veriyorsun yapmicam dedigin herseyi yapiyosun tabiii karisi da ayni sekilde kocasini evine baglamak icin herseyi yapiyo
    CEVAPLA
  • Misafir hiç kimse yaşamadan başına bir şey gelmeden önceden düz mantıkla yapılan yorumlar doğru gibi görülse de aslın da eksik:çünkü hayat ve yaşam öyle kurallarla gitmiyor.bunu en iyi ben kendi çevremden biliyorum.
    CEVAPLA
  • Misafir güzel bir konuya değinmişsiniz..hoş bir yazı...
    CEVAPLA
  • Misafir Ikinci bölümü Merakla bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Malesef evli erkekler kebndi bencıl duygulari nedeni ile gencecik kizlarin duygulariyla oynamaktan cekinmiyorlar.ama yaptiklarida yanlarina kalmiyor.ilahi adalet tecelli ediyor.
    CEVAPLA
  • Misafir evet
    CEVAPLA
  • Misafir Kardeşim allah mesut etsin. Peki çocuğunuz varmıydı eski eşinle? Yani benim durumuma benziyormu o açıdan soruyorum.
    CEVAPLA
  • Misafir Evet hep kınadığım ama başıma Gelen beni bekarım die kandıran bir adama aşığım ondan uzak duruyorum ama öle bir aşığım ki bir yanda hiç başlamadan bitmesi bir yanda böle güzel bir aşkın verdiği hissiyatın uçuş uçuşluğu acaba sevse benle evlenirmiydi yoksa adam sadece heyecan mı aradı işte bu evli briini sevmenin özeti bilerek bu yola girmeyin ha yokmu öle boşanıp evlenen çok ama bir çoğu ikinci kadın için sadece gözyaşıyla biten bir kırık kalp faciası ..
    CEVAPLA
  • Misafir Bende aynı durumu yaşadım esimle şiddetli geçimsizlik yasiyorduk bekar bir hanımla tanıştım 2 yıl sonunda o şimdi karım öteki eski karım ve ikimizde çok mutluyuz demekki hep aynı şeyler olmuyor
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.